Hamam massage

Een geweldige sensatie tijdens dit reinigings ritueel.

We beginnen met een olie-rijke dode zee scrub. Door het scrubben van de huid worden dode huidcellen verwijdert en de doorbloeding geactiveerd. De vetverbranding wordt gestimuleerd en je huid wordt gevoed met de vele mineralen uit de zee. De zee bevat ruim 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen.

Na het afspoelen begint het zeep ritueel (Kopuk). De zeep, op basis van olijfolie, wordt in een speciale zak gedaan. Door een combinatie van water en lucht ontstaan er zeepvlokken die met een zak over uw lichaam verdeeld worden. De zeep wordt licht gemasseerd met de handen. Dit voelt zijdezacht aan. Als laatste wordt je lichaam gereinigd met vochtige, warme doeken.

Ontspanningsmassage
Doordat de huid gereinigd is wordt de olie goed opgenomen en word de huid gevoed. Bij deze ontspanningsmassage komen lichaam en geest tot rust.

HAMAM massage 60 min 60 euro


SPA HAMAM met massage en een lichaamsmasker

Naast het reinigings- ritueel zoals hierboven krijg je bij de 90 min er nog een lichaamsmasker bij. Lichaamsmasker Het hele lichaam wordt ingesmeerd met een kleipakking, dit is een natuurproduct. Dit reinigt de huid van alle vettige onzuiverheden. Ook gerevitaliseerd het de huid. De klei blijft soepel en heeft een frisse geur.

SPA HAMAM met massage en een lichaamsmasker 90 min 80 euro