Massages keuzes

ENERGETISCHE ONTSPANNINGS MASSAGE

Een heerlijke ontspannende massage met warme olie. Energetische Massage is een vorm van Energetische Therapie. Bij deze behandelmethode gebruik ik mijn magnetische geladenheid om jouw eventuele blokkades te verminderen en jouw energie weer te laten stromen. Ik masseer je met een afwisseling van een zachte vrouwelijke aanraking, stevige knedingen, korte en lange strijkingen, fricties, en persingen op een holistische manier waardoor huid en spieren ontspannen.

Niet alleen techniek is belangrijk, ook zorg en aandacht. In een sfeer van respect en acceptatie is er ruimte om te ontspannen.

ENERGETISCHE ONTSPANNINGS MASSAGE vanaf 60 min voor 60.- euro


HOT STONE masssage

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van Intuïtieve massage, Thermotherapie en Aromatherapie, vanuit de gedachtengang "Geest, Ziel en Lichaam zijn één".

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte.

HOT STONE masssage vanaf 60 min 55.- euro


45 min masseren van alléén het hoofd en/of handen-voeten is ook mogelijk,  40.- euro.

--------------------------------------

Aktie  : Met de Mantelzorgpas Deventer kun je gebruik maken van hoofd/nek massage voor 35,- euro (45 min).